• Dobrodošli na ribiški forum Blinker Šport

    Najprej ti želim en lep pozdrav in se ti želim zahvaliti za obisk ribiškega foruma blinkersport.si. Ker si že pristal oz. pristala na tej strani predvidevam, da si z ribičijo okužen oz. okužena tudi ti, zato ti svetujem, da si vzameš 2 minutki časa in se registriraš na forumu tudi ti. Ne bo ti žal!

    Registracija

Nov ribiški forum Blinker Šport

bsport

Administrator
Osebje foruma
Pridružen
Dec 25, 2018
Prispevki
71
Všečki
41
Točk
18
Kraj
Gaj, Pragersko
Z veseljem oznanjam, da se je 28.12.2018 zagnal nov ribiški forum na vsem ribičem znani domeni blinkersport.si. Razlog za to aktivacijo pa sledi v nadaljnem opisu.

Prejšnji teden sem na registru .si domen zasledil, da domeni zapade zadnja možnost za podaljšanje in da se bo izbrisala iz Slovenskega spletnega prostora, kar pa me je odkrito povedano razžalostilo, saj mi je znana žalostna usoda, ki se je grdo poigrala s človekom, ki je to trgovino vodil z dušo in vsem srcem in še poprej z njegovim delavcem.

Sam se zelo dobro zavedam, kolikor truda je bilo vloženega v te sanje, od otroških let sem namreč zahajal v to trgovino in že daljnega leta 2007 bil prisoten pri novih idejah za zagon Blinker Šport ribiške trgovine na spletu in že leta 2008 je postala znana po celi Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem.

V tem času smo postali zelo dobri prijatelji in ravno zaradi tega sedaj nisem mogel dopustiti, da bi domena blinkersport.si šla v pozabo. Tako sem jo seveda kupil "obudil" in po dolgem razmisleku, nazadnje nanjo naložil napreden XenForo forum, kateri bo pa brez strastnih ribičev seveda sameval, zato si nanj vabljen oziroma vabljena tudi Ti.

P.S. - Prosil bi te edino, da v kolikor pri uporabi naletiš na kakšne nepravilnosti, če mi to javiš preko kontaktnega obrazca, hvala.

Lp, Aleš
 
Top