Nov ribiški forum Blinker Šport

bsport

Administrator
Osebje foruma
Pridružen
Dec 25, 2018
Prispevki
80
Všečki
51
Točk
18
Kraj
Gaj, Pragersko
Z veseljem oznanjam, da se je 28.12.2018 zagnal nov ribiški forum na vsem ribičem znani domeni blinkersport.si. Razlog za to aktivacijo pa sledi v nadaljnem opisu.

Prejšnji teden sem na registru .si domen zasledil, da domeni zapade zadnja možnost za podaljšanje in da se bo izbrisala iz Slovenskega spletnega prostora, kar pa me je odkrito povedano razžalostilo, saj mi je znana žalostna usoda, ki se je grdo poigrala s človekom, ki je to trgovino vodil z dušo in vsem srcem in še poprej z njegovim delavcem.

Sam se zelo dobro zavedam, kolikor truda je bilo vloženega v te sanje, od otroških let sem namreč zahajal v to trgovino in že daljnega leta 2007 bil prisoten pri novih idejah za zagon Blinker Šport ribiške trgovine na spletu in že leta 2008 je postala znana po celi Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem.

V tem času smo postali zelo dobri prijatelji in ravno zaradi tega sedaj nisem mogel dopustiti, da bi domena blinkersport.si šla v pozabo. Tako sem jo seveda kupil "obudil" in po dolgem razmisleku, nazadnje nanjo naložil napreden XenForo forum, kateri bo pa brez strastnih ribičev seveda sameval, zato si nanj vabljen oziroma vabljena tudi Ti.

P.S. - Prosil bi te edino, da v kolikor pri uporabi naletiš na kakšne nepravilnosti, če mi to javiš preko kontaktnega obrazca, hvala.

Lp, Aleš
 

Riba

Član BS
Pridružen
Dec 28, 2018
Prispevki
38
Všečki
28
Točk
18
Kraj
Maribor
Staneta se spomnim. Nekoč smo ga srečali na Pohorju s polno košaro gob. Tale gospod je bil neverjeten ljubitelj narave, ne samo rib.
Upam, da nekje za mavrico lovi ribe velikanke in da nabira tudi gobe velikanke 🐟🌈
 

Cannibal

Član BS
Pridružen
Jan 22, 2019
Prispevki
32
Všečki
20
Točk
8
Kraj
Maribor
Vedno sem bil dobrodošel v njuni trgovini in prav zmeraj sta si vzela čas za razpravo. Bila sta legendi.
 
Top