• Dobrodošli na ribiški forum Blinker Šport

    Najprej ti želim en lep pozdrav in se ti želim zahvaliti za obisk ribiškega foruma blinkersport.si. Ker si že pristal oz. pristala na tej strani predvidevam, da si z ribičijo okužen oz. okužena tudi ti, zato ti svetujem, da si vzameš 2 minutki časa in se registriraš na forumu tudi ti. Ne bo ti žal!

    Registracija

Vijačenje na postrv v okolici Ljubljane

Baer

Nov član BS
Pridružen
Jan 28, 2019
Prispevki
24
Všečki
16
Točk
3
Kraj
Jesenice
Postrvja sezona se je začela in razmišljam, da bi poskusil kakšen nov revir. Iščem revirje, kjer je dovoljeno vijačenje na postrv. Malo sem iskal in pritegnila sta me Nevljica in spodnji tok Kamniške Bistrice (oba RD Bistrica Domžale) Ali mi kdo ve kaj povedati o teh dveh revirjih? A sta vredna svojega denarja (25 evrov)? Če mi kdo zna priporočiti kakšno drugo vodo v okolici Ljubljane, bom pa tudi hvaležen.
 

Baer

Nov član BS
Pridružen
Jan 28, 2019
Prispevki
24
Všečki
16
Točk
3
Kraj
Jesenice
Pozdravljeni,

vprašanje je še vedno aktualno, tako da se priporočam za odgovore.

Trenutno sem zelo na tanko s časom in sem si v aprilu lahko vzel vsega en dan dopusta za ribolov. In to je bilo včeraj. Ker so vse reke in potoki deroči, voda pa kalna, sem šel na jezero Črnava v Preddvoru. Do sedaj sem bil tukaj vedno uspešen, včeraj pa v več kot 4 urah metanja nisem imel niti enega prijema: vobler, žlica, meps, silikon ... Nič, samo za enim voblerjem sta dve priplavali, pa ga nista zagrabili. Prav slabe volje sem šel domov.

P.S. Pa še tukaj sem lahko opzoval enega kromorana na lovu, ampak z ribo v gobcu ga nisem videl iz vode priti. Saj ne vem, ali kormorani ribo pojejo pod vodo ali šele ko pridejo spet na površje.
 
Top