• Dobrodošli na ribiški forum Blinker Šport

    Najprej ti želim en lep pozdrav in se ti želim zahvaliti za obisk ribiškega foruma blinkersport.si. Ker si že pristal oz. pristala na tej strani predvidevam, da si z ribičijo okužen oz. okužena tudi ti, zato ti svetujem, da si vzameš 2 minutki časa in se registriraš na forumu tudi ti. Ne bo ti žal!

    Registracija

Kaj je novega

Zadnje objave uporabnikov

Pozdravljeni
Zanimam se za nakup role in se odločam med shimano big baitrunner 14000 xt-b lc long cast 2018 in fox eos 12000fs. Zanimam me mnenje o teh dveh rolah, kakšne napake v delovanju se pojavljajo in katero mi bolj priporočate?
za odgovore se vnaprej zahvaljujem.
  • Všeč mi je
Reactions: bsport
CarpLover
CarpLover
Sam sem lastnik 3 eosov 12000fs in sem z njimi zelo zadovoljen, nimam nobenih težav. Priporočal bi ti samo, da uporabljaš za vsako palico svojo torbo, ker se na njih vse takoj pozna. Drugače pa vrhunska rola. Prijatelj je imel 2 x shimano big baitrunner 14000 xtb in ju je prodal ter kupil daiwo. Na obeh je imel težave z glavama - jeziček na obeh glavah se mu je preprosto zrahljal.
Cannibal
Cannibal
Sam bi se odločil za rolo z več ležaji ;)
  • Všeč mi je
Reactions: Riba
No, danes spet nekaj novosti. Sedaj je širina foruma 100%. Kaj menite, je bolje tako, ali je bolje kot je bilo prej?
Cannibal
Cannibal
Hehe, ne morem verjet. Skuham si kavo, pokadim cigaret, pridem nazaj na forum in šok :). Pa to si zdaj naredil v 10 minutah :ROFLMAO:. Super je!
CarpLover
CarpLover
Všečno (y)
Baer
Baer
Vizualno je forum zelo v redu
Končno en soliden forum na temo ribičije (y). Vsaka čast!
  • Obožujem
  • Všeč mi je
Reactions: Cannibal and bsport
Riba
Riba
Tudi meni je bil takoj všeč :).
  • Obožujem
Reactions: bsport
Baer
Baer
Zdaj moramo samo še upati, da bo zaživel. Se pravi, da mora biti dovolj članov, pa ti morajo biti aktivni. Če nas bo samo kakšnih 10 entuziastov, bomo kakšno leto pisali, potem bo pa stvar počasi usahnila. Pa potruditi se moramo z zanimivimi temami in da odgovarjamo na začete teme.
CarpLover
CarpLover
Se strinjam Baer, mislim pa, da je to prvi ribiški forum, ki se dejansko oglašuje.
Top